top of page
  • Ilkka Puikkonen

Wolt x Kamupak - Yhteistyössä jäätteettömien kaupunkien puolesta

Kamupak ja Wolt ovat allekirjoittaneet globaalin yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa uudelleenkäytettävien take-away astioiden ja panttisysteemin laajenemisen ja tuomisen Wolt:in kumppaniravintoloihin ja kuluttaja-asiakkaille. Kertakäyttöpakkausten aiheuttama jäte on yksi isoimmista take-away liiketoiminnan ja kotiinkuljetuspalveluiden haasteista. Kamupak ja Wolt näkevät yhteistyössä ison mahdollisuuden vähentää luonnon kuormitusta ja kertakäyttöpakkausjätettä maailmasta.

Yhteistyön tavoitteena on skaalata uudelleenkäyttöä maailmanlaajuisesti ja lisätä positiivista vaikuttavuutta ympäristöön ja luontoon. Pelkästään yksi Kamupakin uudelleenkäytettävä astia vähentää hiilijalanjälkeä 72-95% ja säästää 6-8kg jätettä elinkaarensa aikana.


Kamupakin ja Woltin yhteistyö on ollut jo käynnissä vuodesta 2020 ja olemme tehneet vastuullisen take-away helpoksi kuluttajille ja mahdollisuuden tilata take-away annos Wolt sovelluksessa uudelleenkäytettävissä astioissa ja lukumäärät kasvavat ilahduttavasti kuukaudesta toiseen


"On inspiroivaa nähdä kuluttaja-asiakkaidemme ja kumpppaniravintoloiden lisääntyvästä kiinnostuksesta uudelleenkäyttöön", sanoo Jamie Saab - Head of Sustainablity, Wolt. "Tiedämme että olemme vasta alussa, mutta kertakäyttöpakkausjätteen vähentäminen on yksi strategiamme kulmakiviä ja meidän missiota rakentaa kaupungeista parempia paikkoja elää jokaiselle ihmiselle."

"Me Kamupakilla olemme todella innoissamme yhteistyöstä Wolt:in kanssa ja nyt solmittu sopimus tukee täydellisesti meidän missiota vähentää luonnon kuormitusta ja kertakäyttöpakkausjätettä. Se on myös meille iso askel yrityksen kasvupolulla laajentaa toimintaa kansainvälisille markkinoille ja tukee visiotamme rakentaa uudelleenkäytön ekosysteemejä kaupunkeihin ja tehdä uudelleenkäytöstä mahdollisimman helppoa kuluttajille, toteaa Ilkka Puikkonen, Kamupakin toimitusjohtaja,


Lue lisää mitä Wolt tekee jätteenmäärän vähentämiseksi täältä


Lue lisää kamupakista täältä

Comentários


bottom of page