top of page
  • Ilkka Puikkonen

Kamupak ja Kespro yhteistyöhön jätteettömän take-awayn puolesta

Päivitetty: 11. toukok. 2023


Kamupak ja tukkutoimija Kespro ovat solmineet yhteistyösopimuksen joka mahdollistaa Kamupakille myynnin kasvattamisen HoReCa segmentissä. Kamupak:in uudelleenkäytettävät take-away astiat ja panttisysteemi on saatavilla Kespron asiakkaille etuhintaan.


Kespro on vahvasti sitoutunut vastuullisuuteen ja tarjoaa asiakkailleen vastuulliset, ekologiset ja jätettä vähentävät ratkaisut take-awayn tarjoamiseen kuluttajille. Vastuullinen take-away tarjonta on ravintoloille, kahviloille, kioskeille ja muille take-away toimijoille kilpailuetu nyt ja tulevaisuudessa. Oikeanlaiset astiat vaikuttavat asiakaskokemuksen ja sitä kautta myyntiin, mutta myös ravintolan kannattavuuteen ja tulokseen.Take-away toimijoille Kamupakin ja Kespron yhteistyö tuo helpon tavan siirtyä uudellenkäyttöön tai tuoda se ekologisten kertakäyttöisten astioden vaihtoehdoksi omaan tarjontaan. Ravintolat saavat kaikki tarvittavat välineet ekologiseen take-away ruokailuun Kesprolta, niin sanotusti "yhden luukun" kautta.


Kamupakille yhteistyö on merkittävä avaus laajentaa uudelleenkäytön ekosysteemiä ja saada uusia asikkaita koko suomen alueella. "Yhteistyö tukee Kamupakin go-to-market strategiaa ja tuo uudelleenkäytettävät astiat ja digitaalisen panttisysteemin helposti saataville take-away toimijoille ympäri suomea." Kamupakin toimitusjohtaja Ilkka Puikkonen toteaa.


Comments


bottom of page