top of page

Kamupakin uudelleenkäytettävät takeaway -astiat palveluna

Haluaisitko tarjota asiakkaillesi ympäristöystävällistä ja roskatonta pakkausvaihtoehtoa ja säästää samalla pakkauskustannuksissa? Maksat vain kuukausimaksun ja me hoidamme loput.

 

Toimimme ravintoloissa, kahviloissa, kioskeissa, kaupoissa, hotelleissa, tapahtumissa ja toimistoissa. Ole meihin yhteydessä ja kysy lisää!

Miten Kamupak toimii?

1

Yksilöllinen tunniste

Jokaisessa KamuAstiassa on yksilöllinen tunniste, joka skannataan myynnin ja palautuksen yhteydessä.

2

Asiakas tilaa annoksen uudelleenkäytettävään KamuAstiaan.

Hän maksaa astiasta pantin ravintolalle tai lainaa sen käyttämällä Kamupak -sovellusta

3

Käytön jälkeen asiakas
voi palauttaa astian Kamupakin kumppani-verkoston ravintolaan.

Palautuksen yhteydessä ravintola hyvittää pantin asiakkaalle, tai jos hän on lainannut sovelluksella, kuittaantuu laina palautuksen yhteydessä. 

4

Astia pestään ravintolassa

 jonka jälkeen se on valmis uudeelleenkäytettäväksi.

5

Kamupak hoitaa tasaukset ravintoloiden välillä

Haluatko olla kestävän takeaway -ruokailun pioneeri?

Kamupakin lainaus- ja panttisysteemin avulla:

Yrityksesi voi  vähentää kertakäytöstä syntyvää roskaa ja vaikuttaa positiivisesti ympäristöön

Tyytyväiset asiakkaat palaavat yhä uudelleen ja uudelleen

Teet säästöjä pakkauskustannuksissa

Wolt4.jpg

Yhteistyö Kamupakin kanssa edustaa ja palvelee ravintolamme arvoja vastuullisuuden edelläkävijänä ja muita innostavana toimijana.

 

Asiakkaat ovat ottaneet KamuAstiat todella positiivisesti vastaan ja ovat onnellisia, kun saavat olla mukana vähentämässä jätettä. 

Kumppanimme
kamupaks.png
  • KamuBoksi 0,5l 

  • KamuBoksi 1,2l 

  • KamuBoksi 1,7l 

  • KamuKuppi 250ml  

  • KamuKuppi 340ml

  • Pizzaboksi

kestää kylmää ja kuumaa, kannen saa tiiviisti kiinni

Ekologisempi vaihtoehto

6 käyttökerran jälkeen ekologisempi vaihtoehto kuin kertakäyttöiset take away -astiat

Kestää yli 100 käyttökertaa

Tilaa säästävä muotoilu

hyvin pinoutuva

Kamupak tuotteet

Hygieeninen ja kestävä

Kumppaneitamme

Palmia logo
ThaiVeganKitchen logo
Bun2Bun logo
Zen sushi logo 1 white.png
SILTA TEIPPI 2017 white.png
Perho logo
logo-borealis white.png
Viikox logo
RiologoMusta2021 white.png
DylanAndFriends Logo
vihreavuohi_ensisijainen_leima white.png

Tee paras päätös yrityksellesi ja ympäristölle

Jutellaan lisää ja löydetään yksilöity ratkaisu ravintolasi tarpeisiin

FAQ

Haluaisin käyttää KamuAstioita ravintolassani. Mitä minun tulee tehdä?

Voit varata tapaamisen Parnership Sales Managerin kanssa tästä tai laittaa viestiä yhteydenottolomakkeella. Voitte valmiiksi miettiä, mitä astioita haluaisitte  käyttöönne ja milloin aloitus sopisi. Onboardauksen jälkeen palvelu on heti käytettävissä!

Minulla on käytössä kertakäyttöiset astiat enkä voi luopua niistä kokonaan. Miksi ottaisin KamuAstiat käyttöön ravintolassani?

Ei hätää! Suurin osa kumppaneistamme tarjoaa toistaiseksi kertakäyttöisiä take away -astioita uudelleenkäytettävien astioiden rinnalla. Vaikka haluaisimme päästä eroon kertakäyttöjätteestä täysin, ymmärrämme, että joskus on edettävä pienin askelin kohti uudelleenkäyttöä. Kun tarjoat KamuAstioita ravintolassasi tarjoat kuluttajille lisäarvoa tuottavan palvelun, jolle on enenevässämäärin kysyntää. Lainsäädäntö/Greendeal ennakointi- pakkausten kustannusten nousu.

Ravintolassani on käyttökelvottomia astioita, miten minun tulee toimia?

Kun ravintolaan on kertynyt >10 käyttökelvotonta astiaa voit olla yhteydessä support@kamupak.com ja vaihdamme käyttökelvottomat astiat uusiin.

Tarvitseeko minun tarjota kaikkia KamuAstioita ravintolassani? 

Ei tarvitse. Voit tarjota vain yhtä tai useampaa vaihtoehtoa ravintolassasi. Huomaathan, että ravintolaan voidaan kuitenkin palauttaa myös astioita, joita se ei tarjoa.

Onko Kamupakin kestoastia ihan oikeasti ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisiin biohajoaviin tai pahvisiin astioihin verrattuna?

Kestopakkausta kertakäyttöpakkaukseen verrattaessa oleellista on yhdestä käyttökerrasta aiheutuva ympäristövaikutus. Kestopakkauksen valmistus kuluttaa enemmän raaka-aineita ja energiaa, mutta jo muutamien kiertojen jälkeen päästöt käyttökertaa kohden ovat alhaisempia kertakäyttöastiaan verrattuna. Kestoastia on sitä ekologisempi vaihtoehto, mitä kauemmin se kestää käytössä. KamuAstiaa voi käyttää keskimäärin 100 kertaa ja se on ekologisempi vaihtoehto jo kuuden käyttökerran jälkeen!

Miksi KamuAstia on muovia?

Muovi on kestävä, helposti muokattava, edullinen, uudelleen käytettävä, kierrätettävä ja kaikin puolin erinomainen materiaali, kun sitä hyödynnetään vastuullisesti koko elinkaari huomioiden.

Mitä KamuAstialle tapahtuu kun sen elinkaari päättyy?

KamuAstiat on valmistettu erilaisista polypropeeni-muoveista. Materiaalien laadut ovat tiedossa, joten ne voidaan palauttaa puhtaina materiaaleina valmistajalle hyödynnettäväksi uusien tuotteiden raaka-aineena. Tällä on KamuAstian elinkaaren vaikutusten kannalta iso merkitys, sillä kierrätetyn polypropeenin hiilijalanjälki on jopa yli 70% pienempi neitseellisiin raaka-aineisiin verrattuna.  

Onko KamuAstia varmasti hygieeninen?

Kyllä, kiinnitämme erityistä huolta siihen, että palautussysteemimme läpi kulkevat astiat pestään ja hygienisoidaan siten, että ne täyttävät hygieniasäädökset. Poistamme käytöstä sellaiset astiat, jotka voivat aiheuttaa hygieniariskin. Suoritamme pesujen yhteydessä myös hygieniatestausta hygienian varmistamiseksi.

Voiko astiasta irrota kemikaaleja?

Astia on elintarvikehyväksytty, jolloin siitä ei saa irrota kemikaaleja raja-arvoja enempää. Käytettävät astiat eivät sisällä BPA-yhdisteitä.

bottom of page